Jostein og Bjørg Marit

Se, dette fant jeg ut, sier Predikanten. Jeg la det ene til det andre for å finne hovedsummen.

Ja, vi er nok fortsatt gift!

Ett år har gått og vel så det siden forrige oppdatering her. Gjennom året har vi rukket å bli ferdigutdannede gjetere, for så å være rogalendinger ett år. Nå har vi imidlertid bestemt oss for å være trøndere siden det klinger noe bedre på tungen i de fleste sammenhenger. I Namsvatn har vi nå bodd i ca 1 mnd, og det er visst lenge nok til å rekke å tjuvfiske på de fleste naboeiendommer.

Annet er at Bjørg Marit er blitt smelt på tjukka av Kirkevergen i Røyrvik, med følgende reaksjon:

Jostein har også blitt ferdig med sin Bachelor i Religion og Interkulturell kommunikasjon og har fått jobb i Den Norske Kirke som konfirmantprest i kommunene Røyrvik, Lierne og Grong i 50% stilling, i tillegg har han sikret seg stillingen Kirkeverge (Daglig leder) i 40%. De siste 10% brukes til oppdatering av denne bloggen.

Den siste tiden har mye blitt brukt til tømmer og vedhogst på tomta der vi skal sette opp et minkhus eller to en gang. Først skal det imidlertid bygges hønsehus til frittgående børgefjellhøns og en garasje større enn huset vårt.

Ellers bedrives tiden til strikkhopping sånn innimellom…

Verdt å nevne er også at Bjørg Marit har fått praksisplass på Spillumsheimen i Namsos til høsten. Hun har nå fullført to år av sitt prestisjefylte studie innen barnevernspedagogikkens verden.

2 kommentarer»

  Miriam wrote @

Endelig litt liv her inne 🙂 Mange flotte bilder, men flottest var nyhet om at Bjørgis er gravid 🙂 Gratulere SÅ mye, til dere begge 🙂

  Frida wrote @

wow! du skal ha barn! så fantastisk:) når er termin da? 🙂 grattis!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: