Jostein og Bjørg Marit

Se, dette fant jeg ut, sier Predikanten. Jeg la det ene til det andre for å finne hovedsummen.

2 måneder har gått og…

vi bor fortsatt i Namsvatn. Det har vært rypejakt og elgjakt med god uttelling på alle måter. Det har vært oppstart av konfirmantundervisning i kommunene Røyrvik, Namsskogan og Lierne. Det har vært Familiegudstjeneste med konfirmantpresentasjon og utdeling av 4-års bok i 6 ulike kirker, kirkevalg og budsjettering.

Arbeidsmessig blir det hele èn frihelg før jul. Ellers er det helgeundervisning av konfirmanter, samt gudstjenester, lysmesser, dåp o.l. på helgeplanen før jul.

På hjemmefronten har det vært bygging av garasje og hønsehus (begge deler til svigerforeldre). Bjørg Marit har fortsatt praksis i Namsos, så jeg får god tid til å bli kjent med svigers. Et gledens brev fra Innovasjon Norge har også kommet i posten. Vi har søkt om etablererstipend til oppstart av minkproduksjon og  har  fått 95 000 kr til å bruke på kompetanseheving det kommende året!

Planen fremover er å gjøre «ferdig» garasjen utvendig. Hønsehuset skal være ferdig til jul. Det skal kløyves ved, og bæres tømmer i hus for saging til garasjekledning, kledning og lekter til eget hus og minkhus. Kledning og vinduer skal etterhvert skiftes. Vinduene er allerede bestilt i hui og hast av en billig og tvilsom produsent, og passer dermed godt sammen med kledningen som også kan sies å bli laget av en tvilsom produsent. Vi tenker også å bli foreldre, men det er ikke før januar.

2 kommentarer»

  Maria wrote @

Jostein! Du er jo voksen!!!! Hjelpe meg!! Lykke til med alt du har a gjore! Du er god:)

  Jostein wrote @

neeeei, DU e go


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: