Jostein og Bjørg Marit

Se, dette fant jeg ut, sier Predikanten. Jeg la det ene til det andre for å finne hovedsummen.

I Namsvatn har alle det gøy!

En av mange ting som underbygger denne påstanden er at innbyggertallet har økt med over 60% på to år, nemlig fra 13 til hele 21 innbyggere. Det er tydeligvis Østvand-familien som har den høyeste trivselfaktoren, for der har antallet familiemedlemmer bosatt i Namsvatn økt med hele 250% i samme periode, fra 2 til 7 innbyggere.

Det er imidlertid kun 60 % av innbyggerne som snakker trøndersk, mens 10 % snakker vestlandsk, 10% østlandsk, 5% nordlansk og 15% som snakker noe annet rart. 8% av trønderne snakker dessuten sørtrøndersk. 25% av trønderne har i tillegg gått på bibelskole, mens 100% av vestlendingene har gjort det samme, i motsetning til østlendingene der kun 50% har gått bibelskole.

Av det mannlige kjønn var 80% med på årets elgjakt. Av det kvinnelige kjønn var 0% med. Det viser oss ørsmå tendenser av at elgjakta i Namsvatn heller mot å være noe mannsdominert, selv om denne drøye påstanden selvsagt må tas med en klype salt. På rådyrjakt kan f.eks. statistikken være en helt annen. Siden kun 66% av trønderne var med på jakta, mens alle vestlendingene, østlendingene og de andre var med, viser dette oss i tillegg at trønderne har en noen mer fiendlig innstilling til elgjakt, på generelt gunnlag.

Undersøkelsene er gjort av TNS Gallup Høsten 2011

No comments yet»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: