Jostein og Bjørg Marit

Se, dette fant jeg ut, sier Predikanten. Jeg la det ene til det andre for å finne hovedsummen.

Påske, jakt og fiske i Namsvatn

Vi er fortsatt i Namsvatn selv om påsken er på hell. Vi blir like godt her en uke til. De siste dagene har vi kjørt scooter, fiska, vært på skitur og 3-4 hytteturer. I dag begynte også jakta igjen for fullt etter en kort påskefredning. Det fikk en tilfeldig forbigående rev lide for. Det har også blitt mange fine røyer og ørreter i kilosklassen de siste dagene.

Denne røya var på nærmere kiloet og ble tatt i Rørtjønna mot grensa til Børgefjell Nasjonalpark. Det komiske med denne fisketuren var at vi var 7stk som fiska. Jeg og Bjørg Marit fiska med «fake» maggot, de andre fem med ekte. Det var bare jeg og Bjørg Marit som fikk fisk, 4 fine røyer.

Vi oppdaga plutselig denne reven fra stuevinduet. Den stod nede ved inngangen til hønsehuset. Jeg fikk låne rifla og tok den fra verandaen.

Denne halvkilos ørreten ble tatt i et mindre vann rett nedenfor huset. Etterpå var det tid for kaffe og bålkos.

Hele gjengen på tur til Rekaren. Nasjonalparkgrensa går rundt dette vannet som eies av familien Namsvatn. Det er kjent for mye stor fisk der nesten all fisken som tas er oppunder kiloet. De har også en hytte ved vannet, og ligger omtrent en mil fra selve Namsvatn. Uten vei. Jeg fikk en fin ørret her dagen før, mens ingen fikk noe på denne turen fra gårdsdagen.

1 kommentar»

  Inge wrote @

Herlig jakke, Bjørg Marit! Har ikkje sett deg i den før?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: