Jostein og Bjørg Marit

Se, dette fant jeg ut, sier Predikanten. Jeg la det ene til det andre for å finne hovedsummen.

Ny kurs i livet

Vi har begge startet en ny kurs i livet der konstant press frontes fra alle kanter. Bjørg Marit er i gang med barnevernspedagogikk ved Høgskolen i Finnmark, samtidig som hun nylig har startet sin arbeidsvirksomhet ved omsorgsboligen i Nansenveien, Tromsø. I tillegg leser hun til Jegerprøven og er spansklærer på Fjellheim Bibelskole. Jostein studerer teologi ved Universitetet i Tromsø og Misjonshøgskolen i Stavanger, samtidig som han for tiden er instrukstør på jegerprøvekurs. Han er også spansklærer på Fjellheim Bibelskole.

Bjørg Marit har dette året innledet et boforhold med sitt tidligere Team-medlem og nære venn Dordi Anna Tollheim. De skal under visse omstendigheter være et radarpar. Jostein har dette året blitt ekte nordlending, som skyldtes endring i folkeregistrert adresse. Han bor for tiden på Elverhøy sammen med Wilhelm Nessa, Arnfinn Barlaup og Kristian Birkeland, som under en fellesbetegnelse av undertegnede ofte refereres som «ein gjeng me løghåver».

Jostein og Bjørg Marit som bedriver sin usle fritid med jevnlige oppdateringer av en trist blogg, som benyttes utelukkende i et desperat forsøk på oppmerksomhet fra omverdenen, har dessuten nylig besteget Store Blåmann, Kvaløyas høyeste fjell.

Desert Landscape

2 kommentarer»

  Maria wrote @

Vakkert bilde av Store Blåmann:P Og her er litt oppmerksomhet til to flotte folk som oppdatere bloggen sin altfor sjeldent;)

  alfaogomega wrote @

Meget bra innlegg Maria


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: